Covid-19 protocol
Haptotherapie Nijmegen - Annemie Schuts

"Ik heb Annemie ervaren als een betrokken, rustige en evenwichtige begeleider die mij zelf tot inzichten laat komen. Ze geeft veel ruimte maar weet ook wel welke kant ze op wil gaan. Dus ook doelgericht. De betrokkenheid en de ruimte die ze mij geeft, zijn voor mij heel waardevol. Annemie laat mij echt voelen wat ze bedoelt en dat vind ik heel knap. Dit gevoel geeft mij weer meer inzicht in mijn eigen handelen en zijn.

Kortom ik vind Annemie gewoon een fijn mens die mij weer verder op weg heeft gebracht naar het completer maken van mijzelf."

Henriette (54 jaar)

“Telkens wist je me op een subtiele, prettige manier in te laten zien hoe iets anders kon of dat iets niet zo vanzelfsprekend was als ik dacht. Dat er meer opties waren. Zo heerlijk verhelderend en verlichtend!

Door jou ben ik meer voor mijzelf gaan zorgen. Op alle vlakken van mijn leven voel ik me fijner, meer mezelf. Als moeder, als partner en als werknemer heb ik daardoor nog meer te geven en kan ik meer ontvangen. Ik geniet meer van mijn vrije dagen én ik geniet meer van mijn werkdagen. Ik heb minder schuldgevoelens en voel me relaxter.

Ik vertrouw weer op mijn gevoel/intuïtie en ervaar dat dat voldoende is. Dat mijn best doen genoeg is. Dat is mooi. Ook ben ik ermee bezig om dit nog meer door te geven aan de kinderen.

Ik stap een nieuw hoofdstuk van mijn leven in en neem de inzichten die je mij gaf voor altijd mee. Bedankt Annemie! Je bent goed in wat je doet.”

Anne (35 jaar)

"Na overspannen te zijn geraakt ben ik een traject gestart bij Annemie. Annemie heeft mij weer geleerd om te luisteren naar signalen van mijn lichaam. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik weer in control ben. Haar achtergrond als psycholoog maakt dat zij precies de juiste vragen weet te stellen en zeer snel door heeft waar het probleem ligt. Ik wist vooraf niet wat ik precies kon verwachten maar kan het iedereen aanraden."

Said